redwap
Mon - Fri : 08:30 - 18:00

Relocation – Holland

Wordt u overgeplaatst naar Nederland?

Wij adviseren en helpen u graag met alle vraagstukken die komen kijken bij een overplaatsing naar Nederland 

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van buitenlandse werknemers tijdens hun overplaatsing naar Nederland. Ons ervaren team laat de overplaatsings soepel verlopen en staat u bij tijdens het zoeken van huisvesting, inschrijven bij internationale kinderdagverblijven en -scholen, inschrijven bij de gemeente, afsluiten van een zorgverzekering, etc.

 • We hebben meer dan 20 jaar ervaring
  Deze 20 jaar hebben ons de kennis en de ervaring gebracht om onze klanten de beste oplossing te kunnen bieden (94% van de feedback is positief).
 • We zijn snel en flexibel
  We reageren binnen werktijd binnen 4 uur en bieden op maat gemaakte services, waarbij we uitdrukkelijk rekening houden met uw wensen.
 • We hebben een multicultureel team
  We hebben een divers cultureel team met medewerkers vanuit Brazilië, Bulgarije, Kazachstan, Letland, Nederland, Portugal en Spanje. Wij kennen het immigratieproces dus van binnenuit.
 • We kunnen assisteren in heel Europa
  PIRGROUP is aanwezig in 13 Europese landen en heeft betrouwbare en ervaren partners in alle andere Europese landen. Daarnaast hebben wij een sterk wereldwijd netwerk, waardoor wij u met alle gemak over de hele wereld kunnen assisteren.

Over PIRGROUP:

Partners in Relocation Group (PIRGROUP) is opgericht in 1997 en is sindsdien uitgebreid met nieuwe klanten, diensten en locaties. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, meeezelfstandig werkende afdeling in Riga, Letland.  

Ons internationale team bestaat uit enthousiaste, goed opgeleide professionals en we hebben een innovatieve en vooruitstrevende bedrijfscultuur.  

Relocation

Settling-in-service

Government compliance assistance

Childern’s education

kindgirl super sexy webcam babe.