redwap
Mon - Fri : 08:30 - 18:00

Expat aangenomen? Wij ontzorgen! 

Wij adviseren en helpen u graag met de volledige relocatie en immigratie

Wij zijn gespecialiseerd in het aanvragen van werk- en verblijfsvergunningen voor buitenlandse werknemers. Ons ervaren team laat uw immigratieproces soepel verlopen en staat u bij tijdens alle immigratieprocedures, visumaanvragen, werk- en verblijfsvergunningaanvragen, juridisch advies, nareizende gezinsleden, het aanvragen van een Nederlands paspoort, etc.  

 • We hebben meer dan 20 jaar ervaring
  Deze 20 jaar hebben ons de kennis en de ervaring gebracht om onze klanten de beste oplossing te kunnen bieden (94% van de feedback is positief).
 • We zijn snel en flexibel
  We reageren binnen werktijd binnen 4 uur en bieden op maat gemaakte services, waarbij we uitdrukkelijk rekening houden met uw wensen.
 • We hebben een multicultureel team
  We hebben een divers cultureel team met medewerkers vanuit Brazilië, Bulgarije, Kazachstan, Letland, Nederland, Portugal en Spanje. Wij kennen het immigratieproces dus van binnenuit.
 • We kunnen assisteren in heel Europa
  PIRGROUP is aanwezig in 13 Europese landen en heeft betrouwbare en ervaren partners in alle andere Europese landen. Daarnaast hebben wij een sterk wereldwijd netwerk, waardoor wij u met alle gemak over de hele wereld kunnen assisteren.
 • Wij denken graag met u mee!
 • Neem vandaag nog contact met ons op.

Over PIRGROUP 

Partners in Relocation Group (PIRGROUP) is opgericht in 1997 en is sindsdien uitgebreid met nieuwe klanten, diensten en locaties. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, meeezelfstandig werkende afdeling in Riga, Letland.  

Ons internationale team bestaat uit enthousiaste, goed opgeleide professionals en we hebben een innovatieve en vooruitstrevende bedrijfscultuur. 

Immigratie

Settling-in-service

Hulp bij overheidsvoorschriften

Onderwijs voor kinderen

kindgirl super sexy webcam babe.