redwap
Mon - Fri : 08:30 - 18:00

Buitenlandse werknemer aannemen?

Plan van aanpak:

Wij hebben als relocation- en immigratie kantoor ruim 20 jaar ervaring in vele landen in Europa. Bovendien zijn wij een van de weinige kantoren in Nederland met de certificatie Quality Seal van de European Relocation Association.

Vaak mag je niet zomaar iemand uit het buitenland aannemen en moet je er als werkgever zorgen dat je alle regels naleeft. Er komt best veel bij kijken. Ons personeel is volledig op de hoogte van alle zaken die bij het aannemen van een buitenlandse werknemer komen kijken en kunnen daar waar nodig assisteren. Door onze persoonlijke benadering, wordt uw werknemer snel en flexibel door ons door allerlei procedures gestuurd, waardoor hij of zij zich snel thuis zal voelen in uw bedrijf en in ons mooie Nederland.

Over PIRGROUP:

Partners in Relocation Group (PIRGROUP) is opgericht in 1997 en is sindsdien uitgebreid met nieuwe klanten, diensten en locaties. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, met een zelfstandig opererende afdeling in Letland.

Ons internationale team bestaat uit enthousiaste, toegewijde professionals en we hebben een innovatieve en vooruitstrevende bedrijfscultuur.

Immigratie

Settling-in-service

Hulp bij overheidsvoorschriften

Onderwijs voor kinderen