redwap
Mon - Fri : 08:30 - 18:00

Buitenlandse werknemer aannemen?

Plan van aanpak:

 • Werk- en/of verblijfsvergunning aanvragen
  De meeste werknemers hebben een werkvergunning nodig. Komt uw werknemer uit een land die lid is van de EER of juist niet? Afhankelijk van de werkperiode en het herkomstland van uw werknemer gelden bepaalde regels. Wij kijken voor u of een werkvergunning of een gecombineerde werk- en verblijfsvergunning nodig is en vragen deze voor u aan.
 • Gezinsleden laten overkomen
  Werknemers hebben natuurlijk ook gezinsleden die gelijktijdig of achteraf ook overkomen naar Nederland. Als werkgever zorg je natuurlijk dat ook zij mee kunnen komen. Wij kunnen voor uw kijken welke documenten daarvoor nodig zijn en de verblijfsaanvraag doen.
 • Burgerservicenummer aanvragen
  Om een buitenlandse werknemer aan te nemen is een BSN nodig. Hoe vraag je dat aan? En wat als de werknemer nog geen Nederlands adres heeft? Wij helpen uw werknemer met registratie in Nederland.
 • Woning regelen
  Een werkgever is verplicht een buitenlandse werknemer een schone en veilige huisvesting te bieden. Door de dynamische aard van de Nederlandse huizenmarkt is dit niet altijd even makkelijk. In samenwerking met onze makelaarpartners begeleiden wij uw werknemer door het hele proces van het zoeken naar een woning tot aan het afsluiten van elektriciteit.
 • Belastingvoordeel toepassen
  Uw buitenlandse werknemer kan in aanmerking komen voor een belastingvoordeel waardoor u een kortingsregeling mag toepassen op zijn inkomen. Daarvoor gelden strenge eisen. Wij kijken of uw werknemer hiervoor in aanmerking komt en vragen deze regeling voor u aan.

Wij hebben als relocation- en immigratie kantoor ruim 20 jaar ervaring in vele landen in Europa. Bovendien zijn wij een van de weinige kantoren in Nederland met de certificatie Quality Seal van de European Relocation Association.

Vaak mag je niet zomaar iemand uit het buitenland aannemen en moet je er als werkgever zorgen dat je alle regels naleeft. Er komt best veel bij kijken. Ons personeel is volledig op de hoogte van alle zaken die bij het aannemen van een buitenlandse werknemer komen kijken en kunnen daar waar nodig assisteren. Door onze persoonlijke benadering, wordt uw werknemer snel en flexibel door ons door allerlei procedures gestuurd, waardoor hij of zij zich snel thuis zal voelen in uw bedrijf en in ons mooie Nederland.

Over PIRGROUP:

Partners in Relocation Group (PIRGROUP) is opgericht in 1997 en is sindsdien uitgebreid met nieuwe klanten, diensten en locaties. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, met een zelfstandig opererende afdeling in Letland.

Ons internationale team bestaat uit enthousiaste, toegewijde professionals en we hebben een innovatieve en vooruitstrevende bedrijfscultuur.

Immigratie

Settling-in-service

Hulp bij overheidsvoorschriften

Onderwijs voor kinderen

kindgirl super sexy webcam babe.