redwap
Mon - Fri : 08:30 - 18:00

Een buitenlandse werknemer in dienst? 

Alles van A tot Z geregeld voor u en uw expat.

Bij het in dienst nemen van een expat komt er veel op u af. Ons ervaren team staat u bij tijdens alle immigratieprocedures, visumaanvragen, het aanvragen van een werk- en verblijfsvergunning, juridisch advies, nareizende gezinsleden en belastingadvies.

Korte lijntjes, flexibiliteit, snelheid & zorgvuldigheid zijn hierbij onze pijlers.

 • Meer dan 20 jaar ervaring
  Deze 20 jaar hebben ons de kennis en de ervaring gebracht om onze klanten de beste oplossing te kunnen bieden (94% van de feedback is positief).
 • We zijn snel en flexibel
  We reageren binnen werktijd binnen 4 uur en bieden op maat gemaakte services, waarbij we uitdrukkelijk rekening houden met uw wensen.
 • Wij spreken meerdere talen
  Ons diverse team komt uit verschillende landen en heeft het immigratieproces zelf ook doorlopen. Hierdoor spreken wij niet alleen de taal van uw expat, wij spreken ook de taal van de diverse instanties waarmee de expat te maken krijgt.
 • We kunnen assisteren in heel Europa
  PIRGROUP is aanwezig in 13 Europese landen en heeft betrouwbare en ervaren partners in alle andere Europese landen. Daarnaast hebben wij een sterk wereldwijd netwerk, waardoor wij u met alle gemak over de hele wereld kunnen assisteren.
 • Wij denken graag met u mee!
 • Neem vandaag nog contact met ons op.

Over PIRGROUP 

Partners in Relocation Group (PIRGROUP) is opgericht in 1997 en is sindsdien uitgebreid met nieuwe klanten, diensten en locaties. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, meeezelfstandig werkende afdeling in Riga, Letland.  

Ons internationale team bestaat uit enthousiaste, toegewijde professionals en we hebben een innovatieve en vooruitstrevende bedrijfscultuur. 

Immigratie

Settling-in-service

Hulp bij overheidsvoorschriften

Onderwijs voor kinderen

kindgirl super sexy webcam babe.